Advies

Heeft u een idee voor een app, maar nog geen idee hoe u van app idee naar een succesvolle app komt? Uw bedrijfsproces kan verbeterd worden en u denkt aan een app? Onze experts geven graag advies. Wij denken met u mee, want leren en verbeteren gaat makkelijker met elkaar.

App concept in 1 dag

Heb je een idee en wil je het hele concept inclusief een design laten maken? Wij verzorgen dit in één dag. Je komt bij ons op kantoor, we nemen jouw idee door en bespreken je wensen. Aan het einde van de dag ga je met een beschreven concept en app ontwerp de deur uit. Klaar om ons of een  andere ontwikkelaar jouw app te laten bouwen.

Pitch jouw app idee

U hebt een goed app idee, maar nog geen idee hoe verder? Kom op onze pitch middag, presenteer uw idee en wij denken met je mee. Van ontwerp tot financiering, van techniek tot gebruikersbeleving en van doelgroep tot succesvolle marktpresentatie.

Op locatie

Een andere manier van werken, extra ondersteuning bij digitalisering, scholing bij app gebruik of andere digitaliseringsvraagstukken? We komen graag bij u op locatie om u te ondersteunen.