Apps voor

‘Apps voor …’  is een unieke service waarin we apps op abonnement basis maken. We bespreken uw idee en maken vervolgens een app of website die daarbij aansluit. De app wordt in uw huisstijl vormgegeven. Deze service is geschikt voor apps gericht op marketing, communicatie en informatie.

 

Bij ‘apps voor…’ kunt u denken aan apps voor:

... MKB

Vereenvoudig uw bedrijfsprocessen, informeer uw klanten over nieuwe producten en diensten, etc.

... jou

Voor iedereen die zelf een app wil maken hebben we de 'Apps voor jou' service. Een apart label van Aprendi waarin we tegen scherpe tarieven iedereen de kans geven een eigen app te maken.

... verenigingen

Communiceer eenvoudig binnen uw vereniging. Deel uitslagen van de wedstrijden, chat met je coach, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kortom een app waarmee iedere vereniging leden bindt.

... onderzoek

Snel of sturctureel onderzoek doen? Het kan met een app. Stuur push berichten naar gebruikers en vraag hen nieuwe vragenlijsten in te vullen. Verzamel gegevens van de sensoren van het toestel en deel de uitslagen van uw onderzoek met de gebruikersgroep.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van de ‘Apps voor..’ service? Kijk dan op de appsvoor.eu website. Daar vindt u alle uitleg, mogelijkheden en de prijzen.

MKB

Laat uw app door een professional ontwikkelen. Wij verzorgen het traject van design tot oplevering. We nemen de tijd en stemmen met u de inhoud en opzet van de app af. Vervolgens maken wij uw app. De inhoud van de app wordt door u aan ons aangeleverd en wij plaatsen de teksten en afbeeldingen. Wij verzorgen de kwaliteitscontrole en publiceren de app in het verkoopkanaal naar keuze.

Verenigingen

Wilt u een app voor uw vereniging? Geen probleem, wij combineren de gewenste modules tot een mooie verenigingsapp. Uiteraard in uw huisstijl en gericht op de manier waarop u met uw leden wilt communiceren.

Onderzoek

Specifiek voor het doen van onderzoek bieden we uitgebreide mogelijkheden. Van apps die een korte tijd gebruikt worden tot apps voor uitgebreid langlopend onderzoek. Dit kan zijn met enquêtes, maar ook combinaties met sensoren van het mobiele apparaat zijn mogelijk.

Onze 'apps voor ... ' belofte

U doet waar u goed in bent, dat doen wij ook. Apps voor… biedt handgemaakte apps en websites in uw eigen huisstijl, met persoonlijk contact tegen een vooraf duidelijke prijs en zelf te onderhouden, of het onderhoud aan ons uitbesteden.

Apps voor… maakt websites zodat klanten u vinden en ontwikkelt apps om uw klanten, gasten, fans of leden betrokken te houden. Heeft u een nieuwe menu kaart, collectie of nog een gaatje in uw agenda … laat het uw klanten weten via de app.

Optioneel promotiepakket

Apps voor levert de apps optioneel met een offline promotie pakket, want een app is leuk, maar het gebruik van uw app is beter. Die set kunt u gebruiken om de app onder de aandacht te brengen en houden.

Maak je eigen app, helemaal zelf. Geen technische kennis nodig! Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen een app kan (leren) maken bieden we het ‘Apps voor jou’ concept aan. Je betaalt eenmalig voor publicatie van de app en daarna een maandelijks bedrag om de app online te houden en beheren.