Aprendi

Aprendi ontwikkelt mobiele applicaties; apps en websites zoals wij zeggen. Laat uw ideeën tot leven komen met kwalitatief hoogstaande apps voor de juiste prijs. Samen met u ontwerpen en bouwen wij uw applicatie, waarbij we ook de inhoud, de promotie en het verdienmodel goed in het oog houden.

Aprendi vindt leren en verbeteren van én met elkaar belangrijk. Daar steken we graag onze energie in. Dit houdt in dat we samen met u nagaan wat de beste oplossing voor uw idee of ‘probleem’ is. Als dat een app is dan maken we een app, maar is het een website dan maken we een website.

Aprendi? O ja, dat is het Portugese voltooid deelwoord van leren!

Werkwijze app ontwikkeling

Concept

U komt met een idee of bepaalde oplossing in gedachte bij ons. Wij bespreken met u en uw team het idee, brainstormen erover en werken dat uiteindelijk uit in een concept dat is afgestemd op de doelgroep en past binnen uw budget. Het concept bevat in ieder geval een functionele beschrijving van de app, een schets van de schermen en een grafisch ontwerp.

Realisatie

Tijdens de realisatie van de mobiele toepassing zorgen wij voor het bouwen en testen van uw app. Dit gebeurt in korte sprints van ca 2 weken waarna we u het (tussen)resultaat tonen en uw feedback verwerken. Dit leidt tot een app die aan u wordt opgeleverd voor uw eigen testen. Uiteindelijk verzorgen we de publicatie van uw app in de door u gewenste verkoopkanaal.

Ondersteuning

Apps die gemaakt zijn verdienen het ook om gebruikt te worden, maar opvallen in een overvol verkoopkanaal kan erg lastig zijn. Wij ondersteunen u bij het laten opvallen van uw app in de verkoopkanalen en daarbuiten. Hoe we dit exact doen hangt af van we met u afspreken.

Ook ondersteunen we u uiteraard bij het onderhouden en verbeteren van uw app. We denken daarin altijd pro-actief met u mee!