Werken bij Aprendi

Als je bij ons komt werken dan tref je een klein team aan. Je hebt veel vrijheid om te werken aan de mobiele oplossingen die onze klanten verder helpen. Omdat wij geloven dat het ontwikkelen van een app of website meer is dan het ontwerp en de techniek betrekken we je ook altijd bij het voortraject én bij de support na oplevering. Daar leer je van, daar wordt jij beter van! Aprendi dus ook.

Naast de projecten voor klanten, werk je ook altijd aan een eigen project. Dat kan van alles zijn zolang het jouw kennis en ervaring verbetert! Je deelt jouw ervaringen en je projectresultaat met ons zodat ook wij ervan leren.

Na de maandelijkse pitchmiddag sluiten we gezellig af. Even relaxen en nieuwe ideeën laten bezinken.

Ontwikkelaar

Dat jij kunt programmeren is vanzelfsprekend. Ervaring of nog niet zo veel ervaring maakt bij ons niet uit. Jij bent in staat snel te leren en weet daardoor voor onze klanten de techniek om te zetten in een super gebruikerservaring.

Ontwerper

Snap jij dat een ontwerp voor mobiele platformen mooi en functioneel moet zijn? Begrijp je ook dat een klant pas overtuigt raakt als hij kan ervaren wat we voor hem gaan maken?

Stage of afstuderen

Leren vinden we bij Aprendi erg belangrijk. Daarom is er altijd plek voor een stagiaire of afstudeeropdracht.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast en wil je ons team versterken? Neem dan contact op, we spreken je graag.